Binnenzonwering

Binnenzonwering?

Jaloezieën, lamellen, vouwgordijnen, rolgordijnen,… de opties zijn eindeloos. Wilt u ’s ochtends graag wat meer licht binnenkrijgen? Dan kunt u de lamellen wijd openzetten. Bent u aan het werk op de computer? Dan kunt u ze zo kantelen dat u nog genoeg licht krijgt maar dat de zon niet op uw scherm schijnt. Is het buiten al donker en legt u graag de verlichting aan? Dan kunt u ongewenste inkijk vermijden door de gordijnen neer te laten. Binnenzonwering zorgt er trouwens ook voor dat de warmte binnen blijft in de winter en dat ze buiten blijft in de zomer. Dat scheelt een stuk op de energiefactuur.

Uw binnenzonwering bestellen bij Patrick Deman?

Bij Patrick Deman werken wij voor binnenzonwering met het merk Louverdrape. Een op en top Belgisch merk met meer dan 50 jaar ervaring in de productie van binnenzonwering. Het aanbod bevat voor elk wat wils, met verschillende stijlen en kleuren. U kunt kiezen tussen horizontale en verticale lamellen bijvoorbeeld in verschillende materialen. Eén ding is zeker: de kwaliteit is ongeëvenaard en alles is afgewerkt tot in de puntjes.

Hoe gaan wij tewerk?

Wij stemmen graag met u af welke ramen er van binnenzonwering moeten voorzien worden en wat u precies wenst. Daarna kijken wij welk van onze lamellen of gordijnen het beste aan uw wensen voldoet. We maken een vrijblijvende offerte op zodat u zicht krijgt in de kostprijs en duur van de producten en plaatsing. Als we klaar zijn, nemen wij afscheid van een tevreden klant.

CONTACT
Step 1
CONTACT
BESPREKING
Step 2
BESPREKING
GRATIS OFFERTE
Step 3
GRATIS OFFERTE
TEVREDEN KLANT
Step 4
TEVREDEN KLANT

Ook geïnteresseerd in lamellen of vouwgordijnen? Hebt u een vraag over onze producten of diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons team denkt graag met u mee voor een gepaste oplossing.