Poorten

Het belang van een garagepoort

Het belang van een degelijke garagepoort wordt vaak over het hoofd gezien bij bouwprojecten en renovaties, hoewel een poort wel bijdraagt aan de veiligheid en energie-efficiëntie van je woning. Een poort moet veilig zijn, gebruiksvriendelijk en mooi geïntegreerd met de rest van de gevel. Een poort die goed isoleert kan zorgen dat uw garage ook gebruikt kan worden als extra ruimte. Een repetitieruimte voor uw zoon of een fitnessruimte of hobbyruimte bijvoorbeeld.

De keuze bestaat onder andere uit een standaard sectionaalpoort, zijdelings schuivende sectionaalpoort of ontdek de voordelen van onze elektrische poorten!

 

 

 

Uw poort laten plaatsen door Patrick Deman?

Onze poorten kunnen in drie woorden omschreven worden: veilig, robuust en esthetisch. De ideale bescherming tegen ongewenst bezoek, regen en wind. Wij voorzien niet enkel garagepoorten maar ook poorten voor bedrijven, magazijnen,…

Onze sectionaalpoorten zijn veilig en gebruiksvriendelijk. Zo beschermen ze bijvoorbeeld tegen vastgeklemde vingers en zijn ze allemaal voorzien van de belangrijkste beveiligingen.

Of wat dacht u van een elektrische poort? Gemakkelijker, comfortabeler en efficiënter kan het niet. Met één druk op de knop opent of sluit u de poort zonder dat u zelf moet trekken of duwen.

Wij laten uw poort naadloos opgaan in de kleuren of stijl van uw gevel. Het Harol-gamma bevat meer dan 300 kleuren. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor PVC-folie om uw poort perfect te laten aansluiten bij de look van uw ramen en deuren

 

Hoe gaan wij tewerk?

Ook hier staan uw persoonlijke voorkeuren centraal. We zitten eerst eens met u samen om te onderzoeken welke poort u wenst en hoe we ze kunnen laten aansluiten bij de stijl van uw woning. Daarna gaan wij op zoek naar de gepaste oplossing die volledig aan uw wensen voldoet. We maken een vrijblijvende offerte op zodat u zicht krijgt in de kostprijs en duur van de plaatsing van uw gekozen poort. Na uitvoering van de werken nemen wij afscheid van een tevreden klant.

CONTACT
Step 1
CONTACT
BESPREKING
Step 2
BESPREKING
GRATIS OFFERTE
Step 3
GRATIS OFFERTE
TEVREDEN KLANT
Step 4
TEVREDEN KLANT

Bent u op zoek naar een degelijke garagepoort? Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw woning? Heeft u een vraag over onze producten en diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons team denkt graag met u mee voor een gepaste oplossing.