Zonwering

Zonwering?

Als we de zon zien, genieten we daar natuurlijk allemaal graag met volle teugen van. Alleen is het niet altijd wenselijk dat de zon volop binnenkomt in onze woning of ons kantoor. Televisiekijken of een presentatie geven kan een stuk moeilijker verlopen als de zon te veel op onze ramen schijnt. Ook de temperatuur binnen valt veel beter te regelen met degelijke zonwering waardoor u energie bespaart. Niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee! Niet meer lopen puffen en zweten in de zomer, maar genieten van aangename temperaturen. Vergeet ook zeker het decoratieve aspect niet uit het oog. De juiste zonnewering kan de uitstraling van uw huis of bedrijf een echte boost geven.

Uw zonwering laten plaatsen door Patrick Deman?

Wij werken hoofdzakelijk met Harol. Bij Harol kunnen ze voortbouwen op maar liefst drie generaties ervaring, wat ervoor zorgt dat u zeker kan zijn dat hun zonwering voldoet aan alle kwaliteitsnormen en eisen op vlak van comfort, veiligheid en energie-efficiƫntie.

Naast deze kwaliteitsgarantie is ook vernieuwing belangrijk voor Patrick Deman en voor Harol. Door te blijven vernieuwen en perfectioneren is er een heel breed gamma aan producten ontstaan. Op deze manier kunnen wij voor iedereen de gepaste oplossing op maat bieden. Denk aan knikarmschermen, verandazonwering, screens, uitvalschermen, enz.

De producten van Harol zijn zo samengesteld en perfect afgewerkt dat u op uw beide oren kan slapen. Om dit nog wat kracht bij te zetten, wordt er een garantie aangeboden van maar liefst vijf jaar op uw Harol-producten. Patrick Deman biedt u deskundig advies, een professionele plaatsing en uitstekende service.

Hoe gaan wij tewerk?

Voor ons is maatwerk belangrijk. We zitten eerst eens samen met u om te weten te komen welke zonwering u precies wenst. Daarna gaan wij op zoek naar de gepaste oplossing die volledig aan uw wensen voldoet. We maken een vrijblijvende offerte op zodat u zicht krijgt in de kostprijs en duur van de plaatsing van uw gekozen zonwering. Na uitvoering van de werken nemen wij afscheid van een tevreden klant.

contact
Step 1
contact
BESPREKING
Step 2
BESPREKING
GRATIS OFFERTE
Step 3
GRATIS OFFERTE
TEVREDEN KLANT
Step 4
TEVREDEN KLANT

Wilt u ook midden in de zomer aangename temperaturen binnenshuis? Wilt u graag komaf maken met die vervelende zon op uw computerscherm? Heeft u een vraag over onze producten en diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons team denkt graag met u mee voor een gepaste oplossing.