Rolluiken

Rolluiken?

Rolluiken doen veel meer dan ongewenste blikken buitenhouden of beschermen tegen inbrekers. Dankzij hun isolerende eigenschappen tegen warmte en kou maken ze uw woning energiezuinig. Ze houden de warmte tegen in de zomer en houden de warmte binnen in de winter. Bovendien kunnen rolluiken uw leefruimte extra huiselijk maken. U kunt het binnen gezellig maken en buiten volledig afsluiten. Denk ook aan geluid! Omgevingsgeluid kan ’s nachts hinderlijk zijn. Druk verkeer, de blaffende hond van de buren… Rolluiken kunnen buitengeluid sterk dempen zodat u fris en uitgeslapen opstaat. De verduisterende werking van rolluiken draagt hier natuurlijk ook aan bij. De afwisseling tussen daglicht en verduistering is immers broodnodig voor onze biologische klok. Het is geen fabeltje dat u beter slaapt in een volledig verduisterde kamer. En last but not least, degelijke rolluiken zorgen ervoor dat het inbrekers heel wat meer tijd en moeite kost om uw woning te betreden dus is de kans groot dat ze kiezen voor een woning die minder goed beschermd is.

Uw rolluiken laten plaatsen door Patrick Deman?

Ook voor rolluiken vertrouwen wij 100% op ons merk Harol. Al hun rolluiken zijn stevig, gebruiksvriendelijk en mooi vormgegeven. De ideale manier om te besparen op uw energiefactuur en lawaaihinder, hitte en koude buiten te houden. De rolluiken die wij plaatsen geven u meer wooncomfort, een groter gevoel van geborgenheid en een design dat helemaal past bij de stijl van uw woning of bedrijf.

Zo bestaat het aanbod van Harol uit voorzetrolluiken die we op uw bestaand huis monteren zodat er geen grote kapwerken nodig zijn, voorbouwrolluiken die in de spouw worden geplaatst, inbouwrolluiken die geïntegreerd zijn in het ontwerp van uw huis of raam en opbouwrolluiken die praktisch zijn bij renovatie en nieuwbouw door hun kantenklare opbouwkast. U leest het: voor elk project een gepaste oplossing. Ook voor elke smaak, gezien Harol meer dan 300 kleuren aanbiedt en een ruim gamma lamellen met bijpassende kleuren.

Hoe gaan wij tewerk?

Patrick Deman staat voor een persoonlijke aanpak. We zitten eerst eens met u samen om te onderzoeken welke rolluiken u precies nodig heeft of wenst. Daarna gaan wij op zoek naar de gepaste oplossing die volledig aan uw wensen voldoet. We maken een vrijblijvende offerte op zodat u zicht krijgt in de kostprijs en duur van de plaatsing van uw gekozen rolluiken. Na uitvoering van de werken nemen wij afscheid van een tevreden klant.

CONTACT
Step 1
CONTACT
BESPREKING
Step 2
BESPREKING
GRATIS OFFERTE
Step 3
GRATIS OFFERTE
TEVREDEN KLANT
Step 4
TEVREDEN KLANT

Denkt u er ook aan uw ramen te voorzien van rolluiken? Wilt u graag weten welk systeem bij uw woning past? Hebt u een vraag over onze producten of diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons team denkt graag met u mee voor een gepaste oplossing.