Buitenleven

Buitenleven?

Vakantie in eigen tuin, hoe zalig klinkt dat? Wat dacht je van een extra leefruimte? Of gewoon van je bestaande tuin of terras genieten het hele jaar door, en niet enkel in de zomermaanden? Heerlijk vertoeven op je terras, uit de regen en de wind. Of bent u op zoek naar een oplossing om uw tuinmeubelen te beschermen? Er zijn verschillende opties, denk maar aan onder andere screens of lamellendaken.

Tijd doorbrengen in de buitenlucht is noodzakelijk voor onze mentale en fysieke gezondheid. Met onze oplossingen kan je meer tijd in de gezonde buitenlucht doorbrengen. Nog een mooie plus is dat het energieverbruik bij een buitenlevenoplossing bijzonder laag ligt. Op die manier kunt u ook een serieus stukje besparen op uw energiefactuur.

Uw buitenleven oplossing laten plaatsen door Patrick Deman?

Met de buitenkamers van Harol kies je bewust voor duurzaamheid. Je geniet niet enkel buiten maar ook binnen dankzij een aangename temperatuur zonder de kosten van een energieslurpende airco.

Om een oplossing te creëren die volledig aan uw wensen voldoet bieden wij drie prachtige collecties aan. Binnen elke collectie kunt u naar hartenlust combineren voor een uniek resultaat. Zo kunt u kiezen voor een lamellendak, waar u zelf de stand van de lamellen kunt regelen of via sensoren kan de stand automatisch geregeld worden. Onze constructies met lamellendak kunnen aan de woning gebouwd worden of volledig vrijstaand. Of wat dacht u van een patio? Onze Nomo en Rialto modellen werken met een volledig horizontaal vouwdaksysteem zodat u op uw gemak kan buiten zitten zelfs als het regent. Voor extra comfort en gezelligheid kunt u ook opteren voor glazen schuifwanden en ledverlichting. Als laatste kunt u kiezen voor een pergola. Dankzij zijn minimalistisch design zien onze pergola’s er heel elegant uit. Ze zijn eenvoudig te monteren en kunnen voor ieder terras gebruikt worden. Het doek zit opgerold in een afgesloten kast zodat het mooi blijft, in alle weersomstandigheden. Ook hier zijn verlichtingselementen en verwarming mogelijk.

 

Hoe gaan wij tewerk?

Er zijn zoveel verschillende oplossingen voor elk type tuin of terras dus we zitten graag eerst eens met u samen om te onderzoeken welke soort buitenkamer u wenst en welke opties we eventueel kunnen voorzien. Daarna gaan wij op zoek naar de gepaste uitvoering die volledig aan uw wensen voldoet. We maken een vrijblijvende offerte op zodat u zicht krijgt in de kostprijs en duur van de plaatsing van uw gekozen buitenlevenoplossing. Na uitvoering van de werken nemen wij afscheid van een tevreden klant.

CONTACT
Step 1
CONTACT
BESPREKING
Step 2
BESPREKING
GRATIS OFFERTE
Step 3
GRATIS OFFERTE
TEVREDEN KLANT
Step 4
TEVREDEN KLANT

Zou u graag wat langer van de zomer genieten op uw overdekt terras? Hebt u een vraag over onze producten en diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons team denkt graag met u mee voor een gepaste oplossing.